Pišite nam
info@mana-omerzu.si
Pokličite nas
07 45 21 900
Kakovost & zanesljivost
Certifikati | Standardi
Tradicija
Z vami že 30 let

Aerosoli

V vseh industrijskih panogah, zelo pogosto in vse več pa v panogah, kjer je potrebna enakomerna uporaba in aplikacija na težje dostopna mesta (npr. avtomehanična dejavnost, navtika), se je v zadnjem obdobju izredno povečala uporaba aerosolov ali sprejev.

Zakaj aerosoli?

Aerosoli so v industrijski panogi postali zelo priljubljeni predvsem zaradi praktične uporabe in enostavnega skladiščenja, omogočajo povsem enakomerno uporabo na lahko in težko dostopnih mesti, zaradi različnih možnih aplikacij in namena uporabe so trenutno v sprejih (aerosolih) dobavljive mnoge snovi in pripomočki: najrazličnejša olja, masti, tekočine, paste in celo suha maziva za klasično industrijsko in tudi živilsko industrijo.
 
Naš program aerosolov zajema celostno ponudbo kakovostnih masti, olj, razmaščevalcev, čistil in zaščitnih sredstev v spreju:
  • masti v spreju (masti, ki vam jih nudimo, imajo odlične mazalne sposobnosti tudi pri ekstremnih površinskih obremenitvah, imajo odlične penetracijske sposobnosti in zagotavljajo oprijemljivost, so nevtralne in odporne ter vsestransko uporabne);
  • olja v spreju (olja, ki vam jih nudimo, so vezivna, ne kapljajo, zagotavljajo enakomerno stopnjo mazanja pri različnih temperaturah, olje pa ostaja tekoče tudi pri nizkih temperatura. So zaščitna, kakovostna in multiuporabna);
  • antikorozijska zaščitna sredstva v spreju (zaščitna tehnična sredstva proti koroziji,ki jih dobite pri nas, zagotavljajo trajno, vremensko obstojno in visokokakovostno vodoodporno površinsko zaščito proti koroziji,spreji se hitro sušijo in tvorijo zaščitno plast, so uporabni na širokem naboru materialov  in so ustrezno testirani);
  • čistilna in razmaščevalna sredstva v spreju (naša čistilna in razmaščevalna sredstva v spreju so multiuporabna (za keramiko, kovino, plastiko, steklo, naravni kamen, gumo,..) in primerna za gospodinjstva in vse industrijske panoge, so testirana in visokokakovostna, intenzivno in takoj očistijo orodja, aparate in opremo ter tako omogočajo njihovo lažje in dolgotrajnejše delovanje).
 
Aerosole iz naše ponudbe odlikuje visoka kvaliteta in ustrezajo vsem najvišjim kakovostnim in okoljevarstvenim standardom. So cenovno ugodni, primerni za vsestransko uporabo in aplikacijo. Ker pri nas delamo izključno le s priznanimi znamkami, in, ker želimo, da so naši kupci zadovoljni, vam nudimo aerosole naslednjih znanih blagovnih znamk: Loctite,  Nicro, Wiko, Krown, Würth, Fuchs.

Izdelke iz progama aerosolov si lahko ogledate tudi v naši spletni trgovini Mojster24.si

 
Pridite in se prepričajte še sami. Naša pestra ponudba izdelkov in naši priznani strokovnjaki, ki so tu za vas, vas nikoli ne bodo razočarali.

Oglejte si predstavitveni in izbirni katalog:

aerosoliAerosoli 1Aerosoli 2Aerosoli 3Aerosoli 4aerosoli
Center znanja

Mobilne aplikacije za lažje delo

Pripravili smo seznam uporabnih SKF mobilnih aplikacij, ki olajšajo delo z ležaji in ostalimi komponentami.

Na kaj moramo paziti pri pripravi na montažo ležajev?

Kotalni ležaji so zanesljivi strojni elementi z dolgo življenjsko dobo, pod pogojem, da jih pravilno montiramo in vzdržujemo.

Pravilna montaža ležajev

Pravilna montaža zahteva strokovnost in skrbnost, čistočo in natančnost, kot tudi pravo orodje.

Zanesljivost

Izkušnje

Hitrost

Fleksibilnost

Velika zaloga

Tehnična podpora