Pišite nam
info@mana-omerzu.si
Pokličite nas
07 45 21 900
Kakovost & zanesljivost
Certifikati | Standardi
Tradicija
Z vami že 30 let

Obnova ležajev

Ležaj je eden ključnih strojnih elementov, ki omogoča pritrditev vrtečih se delov in obenem prenaša obremenitve z vrtečih se delov na mirujoči del naprave. Kolikor obstaja na trgu različnih vrst ležajev, toliko je različnih funkcionalnosti, lastnosti in nenazadnje tudi cenovnih vrednosti ležajev. Nakup novega ležaja nikakor ni enostavna poteza; problematična je z vidika proračuna in z vidika zagotavljanja čim bolj tekočega delovnega procesa ter nemotenega obratovanja strojev in naprav.
 
Pri nas se ključnih lastnosti vsakega vgradnega dela dobro zavedamo, zavedamo se tudi pomembnosti nadzora nad delovanjem strojev, negativnih vplivov, ki jih s sabo prinaša nenačrtovani izpad proizvodnje. Zavedamo se, da ja dandanes fleksibilnost ena ključnih konkurenčnih prednosti na trgu. Da ste lahko dobri, fleksibilni in uspešni, potrebujete hiter in strokoven servis.
 
Prav zato smo se pri nas že leta nazaj odločili, da bomo na segmentu obnove ležajev sodelovali samo s strokovnjaki; s profesionalnim laboratorijem SKF in priznano, zanesljivo tovarno Steyr, Avstrija. Tam za nas in za vas na vsega skupaj 2000 kvadratnih metrov ciljno specializiranega območja, deluje 25 usposobljenih inženirjev, ki vsakič znova poskrbijo, da so ležaji strokovno obnovljeni. Za vsak obnovljen ležaj vam izdajo originalen certifikat in garancijo podjetja SKF.

Zakaj obnova ležaja pri nas?

V našem podjetju vseskozi težimo k zagotavljanju brezhibne kakovosti, strokovnosti, zanesljivega servisa in se konstantno trudimo povečevati zadovoljstvo naših cenjenih strank.
 
Zato nas veseli, ker vam samo pri nas in samo z našo celostno storitvijo lahko nemudoma zagotovimo vsaj štiri ključne konkurenčne prednosti:
  • vsaj 70% cenovni prihranek v primerjavi s ceno novega ležaja,
  • bistveno krajši in zanesljivejši dobavni rok kot v primeru nakupa novega ležaja,
  • takojšnja možnost ponovne uporabe strokovno obnovljenega ležaja,
  • skupaj z obnovljenim ležajem dobite tudi certifikat in garancijo podjetja SKF ter s tem zagotovilo, da bo vaš stroj še dolgo nemoteno in nadzorovano deloval. 
 
Naj odločitev med nakupom ali obnovo ležaja ne bo prepuščena naključju. Tukaj je izbira samo ena: naj se z obnovo ležajev ukvarjajo profesionalci. In tu nastopimo mi.
Obnova lezajev
Center znanja

Mobilne aplikacije za lažje delo

Pripravili smo seznam uporabnih SKF mobilnih aplikacij, ki olajšajo delo z ležaji in ostalimi komponentami.

Na kaj moramo paziti pri pripravi na montažo ležajev?

Kotalni ležaji so zanesljivi strojni elementi z dolgo življenjsko dobo, pod pogojem, da jih pravilno montiramo in vzdržujemo.

Pravilna montaža ležajev

Pravilna montaža zahteva strokovnost in skrbnost, čistočo in natančnost, kot tudi pravo orodje.

Zanesljivost

Izkušnje

Hitrost

Fleksibilnost

Velika zaloga

Tehnična podpora