Pišite nam
info@mana-omerzu.si
Pokličite nas
07 45 21 900
Kakovost & zanesljivost
Certifikati | Standardi
Tradicija
Z vami že 30 let

Ostale storitve

Vse, kar potrebujete za dom, za hobi ali službo, za nemoten proizvodni proces in vaš miren vsak dan, najdete na enem mestu. Pri nas. Da bi vam, cenjenim strankam, še bolj olajšali vaše delovne procese, vam v našem podjetju nudimo tudi mnoge ostale storitve. Pri nas sta doma kakovost in dober servis. Pri nas vam nudimo dobre nasvete in pomoč priznanih strokovnjakov. Pri nas uporabljamo le najboljše stroje in se poslužujemo storitev najboljših evropskih proizvajalcev in kooperantov.
 
Nudimo vam najhitrejše, nadvse  kakovostno in natančno krivljenje ploščatega jekla ter kvadratnih, pravokotnih in okroglih cevi. Ker za vas razpolagamo z najsodobnejšimi in zanesljivimi stroji za krivljenje pločevine in cevi, lahko po vaši želji ukrivimo pločevino in cevi različnih oblik in materialov, različnih debelin in radijev. Ker se pri nas opravljajo naši izkušeni mojstri, boste z izdelki, ki jih boste na dogovorjeni termin prevzeli pri nas, zelo zadovoljni.
 
V našem obsegu poslovanja, ki ga bogatimo samo za vas, se nahaja tudi profesionalna hidravlična stiskalnica (50 ton in 100 ton), s širokim okvirjem z robustno varjeno konstrukcijo, z dvostopenjsko pumpo, ki se lahko upravlja ročno za hitro približevanje in močno stiskanje. Nudimo vam celoten obseg storitev na hidravlični stiskalnici. Pokličite nas in se dogovorite za termin. Svetovali vam bomo in za vas izdelali najkakovostnejši izdelek.
 

K naši fleksibilnosti, hitrosti, kakovosti in konstantni natančnosti, sodijo tudi storitve na naši profesionalni krožni žagi, ki nam omogoča razrez cevi različnih premerov, razrez profilov različnih dolžin in razrez vse vrste pločevine. 
 
Nudimo vam razrez pogonskih verig na mero.
  • Verižna gonila so zaradi zanesljivega in gospodarnega prenosa vrtilnega gibanja vsestransko uporabna. Srečamo jih pri mnogih vozilih, pri kmetijskih in obdelovalnih strojih, na transportnih napravah in še marsikje. Prenašajo lahko največje obremenitve in delujejo v vseh okoljih. Prav pogonske verige so ključne in mi smo tu za vas, da vam jih razrežemo na točno tisto mero, ki jo potrebujete.
  • Nudimo vam tudi popravila nakladalnih žlic in snežnih plugov. Žlice so osnovna oprema večine gradbenih strojev. Nahajajo se na bagrih, nakladalcih, na traktorjih, tudi na žerjavih in rovokopačih..itd. So vsestransko uporabne; z njimi lahko kopljemo, zasipamo, grabimo, prelagamo material ter rušimo. Pri nas vam lahko popravimo in usposobimo vse vrste žlic. V zelo kratkem času bo žlica nared in vaš stroj bo lahko ponovno nemoteno obratoval. Popravimo lahko vse vrste plugov; od najzahtevnejših snežnih plugov za avtoceste in letališča, pa do plugov za domačo uporabo. Snežni plugi so lahko vgrajeni na  kamione, traktorje in komunalna vozila in so često predmet okvar in poškodb. Pri nas vam vse težave odpravimo v najkrajšem možnem času.
Ne oklevajte, kontaktirajte nas in izkoristite našo bogato ponudbo storitev in zanesljive strokovne pomoči.
ostale_storitve
Center znanja

Mobilne aplikacije za lažje delo

Pripravili smo seznam uporabnih SKF mobilnih aplikacij, ki olajšajo delo z ležaji in ostalimi komponentami.

Na kaj moramo paziti pri pripravi na montažo ležajev?

Kotalni ležaji so zanesljivi strojni elementi z dolgo življenjsko dobo, pod pogojem, da jih pravilno montiramo in vzdržujemo.

Pravilna montaža ležajev

Pravilna montaža zahteva strokovnost in skrbnost, čistočo in natančnost, kot tudi pravo orodje.

Zanesljivost

Izkušnje

Hitrost

Fleksibilnost

Velika zaloga

Tehnična podpora